Next Events

Create event and sell ticket using WooCommerce

View All Events
Oct

Persuasive Presentations

At 8:00 am
Dec

Computer Science 101

At 7:00 am
Jul

Learning From Nature

At 3:00 pm

Strategy For Treatment

At 1:00 pm

The Ecosystem Within Us

At 7:00 am

Science In The New Era

At 8:00 am
Jul

How To Sell Anything

At 9:30 am

Create Event Easily

Create events easily with U-event custom post quis nostrum exercitationem ullam corporis

Sell Event Ticket

You can sell tickets to your event using Woocommerce, it is so easy and so convenient

Create Courses

Use U-course custom post to create and manage courses for your education business

Great Support

We provide support via Ticksy system – Please do not hesitate to request support from us

Start Your Education Website With University

orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

FAMILY GATHERING 2018

Assalamualaikum Wr Wb, Salam Budi Luhur. Kali ini SMP Budi Luhur telah mengadakan Kegiatan Event dengan tema FAMILY GATHERING BUDI LUHUR yang diadakan pada tanggal 24 Februari 2018. Tujuan dari kegiatan tersebut ialah untuk menjalin tali silaturahmi, kebersamaan dan kedekatan antara keluarga, guru, siswa serta karyawan Sekolah Budi Luhur tentunya.

BIMSIS 2018

Assalamualaikum Wr Wb, Salam Budi Luhur. Kali ini SMP Budi Luhur mengadakan Kegiatan Bimsis khusus untuk kelas IX SMP bersama motivator Irham Surahman,.SE,.MCHC,.CPM. tujuan dari kegiatan ini ialah untuk memberikan motivasi semangat belajar terlebih kepada siswa kelas IX yang sebentar lagi akan menghadapi UN.