Buy Ticket To Our Events

This theme let you create and sell ticket to events using Woocommerce

Create Event Easily

Create events easily with U-event custom post quis nostrum exercitationem ullam corporis

Sell Event Ticket

You can sell tickets to your event using Woocommerce, it is so easy and so convenient

Create Courses

Use U-course custom post to create and manage and sell courses for your education business

Amazing Support

Support is free for customers. If you need help, please reach our support team via Ticksy system.

FAMILY GATHERING 2018

Assalamualaikum Wr Wb, Salam Budi Luhur. Kali ini SMP Budi Luhur telah mengadakan Kegiatan Event dengan tema FAMILY GATHERING BUDI LUHUR yang diadakan pada tanggal 24 Februari 2018. Tujuan dari kegiatan tersebut ialah untuk menjalin tali silaturahmi, kebersamaan dan kedekatan antara keluarga, guru, siswa serta karyawan Sekolah Budi Luhur tentunya.

BIMSIS 2018

Assalamualaikum Wr Wb, Salam Budi Luhur. Kali ini SMP Budi Luhur mengadakan Kegiatan Bimsis khusus untuk kelas IX SMP bersama motivator Irham Surahman,.SE,.MCHC,.CPM. tujuan dari kegiatan ini ialah untuk memberikan motivasi semangat belajar terlebih kepada siswa kelas IX yang sebentar lagi akan menghadapi UN.